15de Pancras-West-Open Jeu-de-Boulestoernooi

Op zaterdag 24 augustus vindt voor de 15de keer de Pancras-West-Open, dé jeu-de-boulescompetitie van de Leidse binnenstad, plaats. Nadat de beker vorig jaar helemaal bedekt was met naamplaatjes, is voor deze kristallen jubileumeditie een nieuwe beker beschikbaar. De winnaar zal volgens aloude traditie in de annalen van het Hoogland opgenomen worden. De avond wordt verder aangekleed met uitgebreide hapjes, bier, fris en wijn en toepasselijke muziek om de spelers op het veld optimaal te motiveren.

Verschillende buurtgenoten bundelen trouwens bij goed weer iedere zondag hun krachten om een aantal professionele spelers het hoofd te bieden. U kunt zich hiervoor vrijblijvend aanmelden bij info@pancraswest.nl.

Aanmelding voor het jeu-de-boulestoernooi

Per email: penningmeester@pancraswest.nl, uiterlijk vóór 20 augustus

Kosten: 15 EUR per persoon inclusief hapjes en drankjes, ter plekke te voldoen

Aanvang: zaterdag 24 augustus, 17u teamindeling, spelaanvang 17u15

Plaats: Hooglandse Kerkgracht, ter hoogte van nr. 16 Indien mogelijk graag eigen jeu-de-boulesballen meenemen.

Geef een antwoord