Verslag 15e Pancras-West Open

Op zaterdag 24 augustus vond voor de 15de keer de Pancras-West-Open, dé jeu-de-boulescompetitie van de Leidse binnenstad, plaats. Nadat de beker vorig jaar helemaal bedekt was met naamplaatjes, was voor deze kristallen jubileumeditie een nieuwe beker beschikbaar gesteld door Hans waarvoor bedankt!

Het mooie weer en de grote opkomst (meer dan 50 inschrijvingen waarvan het overgrote deel ook speelde) maakte van het toernooi een succes. De avond werd verder aangekleed met uitgebreide hapjes, bier, fris en wijn om de spelers op het veld optimaal te motiveren.

Na een hevige strijd waarbij veel favorieten werden uitgeschakeld kwamen Carlien en Chris bovendrijven als finalisten waarbij Chris de uiteindelijke winnaar werd. Natuurlijk is Chris naar aloude traditie in de annalen van het Hoogland opgenomen.

Tenslotte grote dank aan onze sponsors, Restaurant Dende, Café Meneer Jansen, Restaurant Wielinga, Café De Twee Spieghels en Mamie Gourmande. Zeker ook dankzij hun overheerlijke bijdragen werd het een succesvolle toernooi!

Geef een antwoord