STOP nieuwbouw Kaasmarkt

De gemeente Leiden wil de Kaasmarkt volbouwen met woningen. Hiermee verdwijnen onnodig parkeerplaatsen, uitzicht, bomen, bereikbaarheid, wooncomfort. Ook vervallen de mogelijkheden om onze woonomgeving te verfraaien/uit te breiden met bijvoorbeeld meer groen en verzorgde bestrating aan de Oude Rijn/Kaasmarkt. Met de nieuwbouwwoningen zet het veralmeriseren (Almere) door in het oude stadscentrum en dat is ongewenst.

Meer over de plannen: https://gemeente.leiden.nl/bestuur/denk-en-doe-mee/inspraak/

Op korte termijn sluit de inspraak voor iedereen, er is snel actie noodzakelijk. We raden iedereen aan bij beide dagen aanwezig te zijn en/of dit inspraakformulier in te vullenWe raden iedereen aan bij beide onderstaande dagen aanwezig te zijn en/of ons inspraakformulier in te vullen via de onderstaande QR-code.
– Aanstaande zondagmiddag 13 oktober om 12:00 uur is er een informele bijeenkomst voor alle bewoners (Pancras-west en Maredorp) en belanghebbenden. Deze is in De Twee Spieghels, Nieuwstraat 11.
– Dinsdag 15 oktober van 17:00-19:00 uur is er een inloop bijeenkomst georganiseerd door de gemeente Leiden voor alle bewoners (Pancras-west en Maredorp) en belanghebbenden. Deze is in Kunsthuis Leiden, Nieuwstraat 35.

Hartelijke groeten, Colin van Gestel (Hooigracht 106a) en Eric ‘t Mannetje (Oude Rijn 116a)

Zie de enquête op: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRRTI18u-ecMlSe6ZyLyG2dD5hSffJDU2ZOEvMD02qDsfvIw/viewform of gebruik de QR code:

Geef een antwoord