Een Goede Buur

Sinds november 2019 is Een Goede Buur in de Binnenstad te vinden in Nieuw Pancrat op de Middelstegracht 85.

Een Goede Buur legt contacten tussen inwoners van de wijk.

Het is prettig wonen in een wijk waar mensen elkaar kennen en er voor elkaar zijn. Een Goede Buur heeft overzicht over activiteiten in de wijk en publiceert dit elk kwartaal in een wijkprogramma. Wie iets organiseert en wie ideeën of wensen heeft, kan dit delen bij Een Goede Buur. Zo kun je publiek, een locatie, meedenkers of helpende handen zoeken.


Een Goede Buur heeft informatie en advies over vragen die mensen hebben op het gebied van dagbesteding, financiën, huisvesting, ondersteunende dienstverlening, vervoer, welzijn, zorg etc. Als dat nodig is helpt Een Goede Buur naar de ondersteuning die bewoners nodig hebben. Het Sociaal wijkteam is erbij aangesloten en andere organisaties in Leiden en in de wijk zijn goed bekend.

Het binnenstad programma:

Geef een antwoord