Hulp geboden, vrijwilligers gezocht i.v.m. Corona maatregelen

Gezien de maatregelen rondom het Corona virus een aantal mededelingen en verzoek vanuit de wijkvereniging.

Wij hebben van verschillende kanten het aanbod gehad van mensen (die nu wat extra tijd hebben vanwege thuis werken en o.a. het studentenhuis op de Oude Rijn 27) om wijkgenoten te helpen die dat nu nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boodschappen doen (die kunnen voor de deur achtergelaten worden) of als oppas bij gebrek aan opvang voor kinderen. Mocht u dit soort hulp nodig hebben stuur dan een mailtje aan info@pancraswest.nl en wij brengen u dan in contact met de mensen die zich als vrijwilliger gemeld hebben. Graag hierbij vermelden wat voor soort hulp u ongeveer nodig heeft.

Verder willen wij een oproep doen aan iedereen die zich als vrijwilliger wil inzetten om dit soort hulp te leveren. Mocht u in staat zijn dit soort hulp te leveren stuur dan ook een mailtje naar info@pancraswest.nl zodat wij de eventuele hulpverzoeken kunnen uitzetten naar iedereen die zich meldt om te helpen. Alvast bedankt!

De Algemene Leden Vergadering, die traditioneel ergens begin april plaatsvindt, is tot nader orde uitgesteld. Ook zullen wij voorlopig geen activiteiten promoten die mensen samenbrengt.

Geef een antwoord