Leidse Hofjesfestival

In 2024 zal de vijftiende editie van het Leidse Hofjes Festival weer traditiegetrouw tijdens het Pinksterweekend plaatsvinden en wel op zondag 19 mei (13u-18u) en maandag 20 mei (11u-16u). Ook dit jaar zullen we weer dankbaar gebruik maken van de mogelijkheden op het Hooglandse Kerkplein. Dit plein is qua ligging, ruimte en mogelijkheden uitermate geschikt voor onze professionele optredens.

De optredens zullen plaatsvinden aan de zijkant van de kerk rechts om de hoek van de hoofdingang Hooglandse kerk. De programmering zal voornamelijk bestaan uit jonge aanstormende talenten en veelbelovende afgestudeerde musici die hun sporen op het internationale concertpodium al verdiend hebben. De muziek zal voornamelijk onversterkt zijn. Al met al een veelbelovend programma waar velen, alsook de bewoners van de directe omgeving gratis van kunnen genieten. 

De organisatie is in handen van Stichting Cum Laude Concerten die er voor zal zorgen dat alles in goede banen wordt geleid zodat mogelijke overlast tot een minimum beperkt blijft. We kijken uit u te mogen verwelkomen op de vele concerten die de stad weer in het zonnetje zetten en jaarlijks duizenden bezoekers trekken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar Annet Besemer, productieleider Leidse Hofjes Festival, email: productie@leidsehofjesconcerten.nl

Geef een antwoord