Evenementen

PANCRAS OPEN ’23

Pancras Open

Op zaterdag 20 augustus 2022 organiseren weer het traditionele jeux-de-boules evenement aan de Hooglandse Kerkgracht, de Pancras-Open.

Doe mee en meld je aan bij penningmeester@pancraswest.nl

Bijdrage: EUR 15,-

Leidse Hofjesconcerten

De Leidse Hofjesconcerten worden dit jaar gehouden op zaterdag 3 en zondag 4 september. Er is een primeur: het Mierennesthofje aan de Hooglandse Kerkgracht is voor het eerst van de partij. Voor meer informatie zie onderstaande link. Voor meer informatie ga naar Leidse hofjesconcerten.

Op 24 en 25 september staat Leiden weer in het teken van de beeldende kunst. In dit weekend organiseert Museum de Lakenhal de Kunstroute Leiden, twee dagen waarin iedereen een kijkje kan nemen achter de schermen bij meer dan 150 professionele kunstenaars in de binnenstad. Wil je weten wie er mee doet kijk dan alvast op de kaart.

Kom op de Burenkoffie in Pancras-West

Alle even weken is er op dinsdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur Burenkoffie. Dit is een koffieochtend voor- en door buurtgenoten. In de winter bent u van harte welkom op de Hooglandse Kerkgracht n.r 25 en in de zomer op nr. 8.

Vitaal op de Burcht

Elke maandag- en donderdagochtend tussen 9:00 en 10:00 uur organiseert de Vitalityclub een senioren sportochtend op de Burcht.

Volleyballen in de Kaasmarktschool

Zin om te volleyballen? Kom dan eens kijken of doe mee. Elke maandagavond van 20:30 tot 22:00 uur wordt er gesport in de Kaasmarktschool.

Talent gezocht

Zing je graag, ben je muzikaal of organiseer je graag?

Doe dan mee met dit community project.

De Pancras-West Story wordt een muzikaal stadsverhaal vol liefde voor en door bewoners van Leiden.

Aanmelden kan via pancras.westsidestory@gmail.com.

De uitvoering van dit event staat gepland voor november 2022.